Tee omistajanvaihtoilmoitus

Teitkö kiinteistökaupat? Liittymissopimuksen omistajanvaihdolla sähköliittymän omistusoikeus siirtyy uudelle kiinteistön omistajalle. Sähköliittymällä tarkoitetaan kiinteistön sähköasennusten ja sähkönjakeluverkon välistä yhteyttä. Liittymissopimuksen omistajanvaihto on maksuton. Jos olet sähköliittymän sijasta tekemässä muutoksia sähkösopimukseen, olethan yhteydessä sähkönmyyjään.

Ilmoituksen tekeminen

Tee alla olevan painikkeen kautta omistajanvaihtoilmoitus. Liittymällä voi olla useampi asunto ja omistaja. Useamman asunnon kiinteistössä liittymän omistaja on yleensä taloyhtiö ja sopimuksen omistajanvaihdosta vastaa taloyhtiön edustaja. Jos kiinteistöllä ei ole taloyhtiötä, ilmoitathan omistajanvaihdon yhteydessä myös muut mahdolliset liittymän omistajat.

Vahvista olevasi liittymän omistaja sähköisellä allekirjoituksella. Saat sähköpostiisi myös käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua palveluumme. Kun olemme käsitelleet ilmoituksesi, voit tulostaa palvelustamme uuden liittymissopimuksen. Jos liittymän siirrossa ilmenee epäselvyyksiä, toimitathan kauppakirjan pyynnöstämme.

Tee omistajanvaihtoilmoitus

Kuinka omistajanvaihto etenee?

Tee omistajanvaihtoilmoitus
Omistajanvaihto vahvistetaan ilmoituksen yhteydessä vahvalla tunnistautumisella. Helen Sähköverkko käsittelee ilmoituksesi ja vahvistaa liittymissopimuksen siirtymisen.

Odota vahvistusta
Saat vahvistuksesta erillisen ilmoituksen, jonka jälkeen voit ladata liittymissopimuksen asiointipalvelusta.