Tilaa sähköliittymä tapahtumaasi

Sähköistämme tapahtumasi! Meiltä voit vuokrata tapahtumasähkökeskuksia lyhytkestoisiin tapahtumiin. Toimitusaika palvelulle on vähintään 3 arkipäivää, joten olethan aikaisin liikkeellä.

Tilaa sähköliittymä tapahtumaan

Sähköliittymä tapahtumaan

Tapahtumasähköpalvelumme sisältää sähkökeskuksen asennettuna lähimpään mahdolliseen liittämiskohtaan, josta saat tilauksen edetessä tarkemman tiedon. Tapahtumasähkökeskuksen jälkeiset sähköasennukset kuuluvat asiakkaalle.

Tapahtumasähkön kokonaiskustannukset muodostuvat tapahtumasähkökeskuksen asennuksesta, keskusvuokrasta ja sähkön käytöstä. Keskusvuokran laskutamme tapahtumapäiviltä. Tutustu tapahtumasähköliittymien hinnastoon.

Sähkön käytöstä veloitetaan mitatun sähkönkäytön perusteella. Helen Sähköverkko veloittaa sähkönsiirron osuuden ja sähköenergian osalta asiakkaalla täytyy olla sopimus vapaavalintaisen sähkönmyyjän kanssa. Tilauksen edetessä saat käyttöpaikkatunnuksen sähkösopimuksen tekemistä varten.

Jos sähkön käyttö kestää yli kuusi kuukautta tai pääsulakekoko on suurempi kuin 63 A, tilaa tilapäinen sähköliittymä kohdasta sähköä rakentajalle.

Tapahtumasähkökeskus on 63 A -keskus, jossa on mittaus. Keskuksessa on 3 kpl 1-vaiheisia pistorasioita sekä 3-vaiheiset: 16A, 32A ja 63A voimapistorasiat. Katso kuva täältä.

Tilaa sähköliittymä tapahtumaan