Tee omistajanvaihtoilmoitus

Teitkö kiinteistökaupat? Liittymissopimuksen omistajanvaihtoilmoituksella sähköliittymän omistusoikeus siirtyy uudelle kiinteistön omistajalle. 

Ilmoituksen tekeminen

Tee alla olevan painikkeen kautta omistajanvaihtoilmoitus. Liittymällä voi olla useampi asunto ja omistaja. Useamman asunnon kiinteistössä liittymän omistaja on yleensä taloyhtiö ja sopimuksen omistajanvaihdosta vastaa taloyhtiön edustaja. Jos kiinteistöllä ei ole taloyhtiötä, ilmoitathan omistajanvaihdon yhteydessä myös muut mahdolliset liittymän omistajat.

Vahvista olevasi liittymän omistaja sähköisellä allekirjoituksellasi. Saat sähköpostiisi myös käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua palveluumme. Kun olemme käsitelleet ilmoituksesi, voit tulostaa palvelustamme uuden liittymissopimuksen. Jos liittymän siirrossa ilmenee epäselvyyksiä, toimitathan kauppakirjan pyynnöstämme.

Tilaa nyt

Kuinka asiat etenevät?

Tee omistajanvaihtoilmoitus.
Omistajanvaihto vahvistetaan ilmoituksen yhteydessä vahvalla tunnistautumisella. Huomaathan, että sinulla tulee olla edustamasi yhtiön nimenkirjoitusoikeus tai voit lisätä ilmoitukseen vahvistuksen tekijän yhteystiedot.

Helen Sähköverkko käsittelee edustamasi yrityksen ilmoituksen ja vahvistaa liittymissopimuksen siirtymisen teille.

Saat vahvistuksesta erillisen ilmoituksen, jonka jälkeen voit ladata liittymissopimuksen asiointipalvelusta.