Oma Sähköverkko -digipalvelu on käytössäsi 24/7

Oma Sähköverkko -digipalvelusta löydät kiinteistön sähköliittymän tiedot silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Ilmainen palvelu antaa kokonaiskuvan kiinteistön sähköliittymästä ja liittymäkapasiteetista. Palvelu on käytettävissä selaimella.

Rekisteröidy yritys- tai taloyhtiöasiakkaanaKirjaudu sisään

Ilmaisen digipalvelun avulla hoidat kiinteistön sähköliittymän asiat silloin, kun sinulle sopii

oma-sahkoverkko-digipalvelu_524x308.png

Oma Sähköverkko on digitaalinen asiointipalvelu isännöitsijöille ja taloyhtiön hallituslaisille, joka kokoaa kiinteistön sähköliittymän tiedot yhteen paikkaan. Ilmainen digipalvelu mahdollistaa kiinteistön sähköliittymään liittyvän asioinnin 24/7 ja antaa kokonaiskuvan liittymäkapasiteetista ja sähkönsiirrosta selkeiden kulutusgraafien muodossa.

Palvelun tarjoamat tiedot nopeuttavat esimerkiksi sähköauton latausjärjestelmien, aurinkosähköjärjestelmien tai lämmitysratkaisujen hankesuunnittelua. Sähköliittymän kulutustiedot ovat ladattavissa ja lähetettävissä urakoitsijoille.

Asiointipalvelu on käytössä Helen Sähköverkon asiakkaille. 

Vaivatonta asiointia kiinteistön sähköliittymän asioissa

omasahkoverkko_sahkonsiirto.png

Sujuvampaa tiedonjakoa kiinteistön sähköliittymästä urakoitsijoille

Voit ladata kiinteistön sähköliittymän kulutustiedot suoraan digipalvelusta milloin tahansa ja lähettää ajantasaiset tiedot urakoitsijoille.

omasahkoverkko_liittymakapasiteetti.png

Kiinteistön liittymäkapasiteetin ajantasaiset tiedot helposti saatavilla

Nykyisen infran vapaan liittymäkapasiteetin tarkistaminen onnistuu helposti, mikä nopeuttaa sähköauton latausjärjestelmien, aurinkosähköjärjestelmien tai lämmitysratkaisujen hankesuunnittelua.

omasahkoverkko_laskut.png

Oma Sähköverkko -digipalvelu on käytössäsi 24/7

Hoida kiinteistön sähköliittymän asiointi vaivattomasti yhden palvelun kautta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelusta löydät mm. verkkopalvelusopimustiedot, laskut, ohjeita asiointiin ja asiakaspalvelun yhteystiedot.

Oma Sähköverkko -digipalveluun rekisteröityminen ja kirjautuminen on helppoa

  1. Mikäli olet uusi Helen-konsernin digipalveluiden käyttäjä, rekisteröidy palveluun täältä. Tarvitset rekisteröitymiseen ja tunnistautumiseen ensimmäisellä kerralla henkilökohtaiset pankkitunnuksesi, sähköpostiosoitteesi sekä haluamasi kiinteistön asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen, jotka löydät laskulta.
  2. Mikäli käytät jo Helen-konsernin digipalveluja, kuten Oma Heleniä tai Yritys Heleniä, kirjaudu sisään täältä.
  3. Oma Sähköverkko on valmis käytettäväksi!

Rekisteröitymisen ja kirjautumisen ohjeita

Helen-konsernin sähköisissä palveluissa asiointi onnistuu yhdellä tunnuksella ja jokaisella henkilötunnuksella voi olla vain yksi tili. Mikäli olet rekisteröitynyt Oma Helenin tai Yritys Helenin käyttäjäksi, voit siirtyä selaimessa kirjautuneena palvelun sisällä myös Oma Sähköverkko -digipalveluun.

Huomioithan, että Oma Sähköverkko -digipalvelu on suunnattu Helen Sähköverkon asiakkaille, joten kiinteistön tai asunnon, jonka tietoja haluat tarkastella, tulee sijaita Helen Sähköverkon toimialueella.

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.
  1. Rekisteröidy Helen-konsernin digipalveluihin tästä. Tarvitset rekisteröitymiseen pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen.
  2. Lisätäksesi taloyhtiön tai yrityksen tiedot palveluun, tarvitset laskulta asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron.

Tarkemmat ohjeet löydät tarvittaessa täältä.

  1. Kirjaudu palveluun sisään tästä.
  2. Mikäli tiedoissasi ei näy yritystä tai taloyhtiötä, jonka tietoja haluaisit tarkastella, voit lisätä tiedot suoraan tämän linkin kautta. Tarvitset tietojen lisäämistä varten tarkasteltavan kohteen asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron, jotka löydät laskusta.

Tarkemmat ohjeet löydät tarvittaessa täältä.

Kyllä voit! Oma Sähköverkko -digipalvelu on saatavilla myös yksityisasiakkaille, mikäli asuntosi tai kiinteistösi sijaitsee Helen Sähköverkon toimialueella.

  1. Mikäli et ole rekisteröitynyt Helen-konsernin digipalvelujen, kuten Oma Helenin käyttäjäksi, aloita rekisteröityminen tästä. Tarvitset rekisteröitymiseen ensimmäisellä kerralla pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen.
  2. Mikäli olet jo Helen-konsernin digipalvelujen, kuten Oma Helenin käyttäjä, voit kirjautua sisään tästä.

Tarkemmat ohjeet löydät tarvittaessa täältä.

Voit lisätä taloyhtiöiden sopimuksia näkyviin seuraavasti:

1. Kirjaudu palveluun ja mene kohtaan Omat tiedot
2. Lisää tai poista käyttöoikeuksia
3. Omien tietojen muokkaukseen

4. Valitse Käyttöoikeuksien päivittäminen -kohdasta Yritysasiakkaat – Sähköasiakkuudet ja paina Päivitä käyttöoikeudet

kuva (19).png

5. Tämän jälkeen voit syöttää asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen. Seuraava painikkeen kautta pääset etenemään vahvistusvaiheeseen.

imagegbx1o.png