Omistajanvaihto

Teitkö kiinteistökaupat? Liittymissopimuksen omistajanvaihtoilmoituksella sähköliittymän omistusoikeus siirtyy uudelle kiinteistön omistajalle. Sähköliittymällä tarkoitetaan koko kiinteistön sähkönkäyttöoikeutta. Liittymissopimuksen omistajanvaihto on maksuton. Jos olet sähköliittymän sijasta tekemässä muutoksia sähkösopimukseen, olethan yhteydessä sähkönmyyjään.

Omistajanvaihtoilmoitus

Tee alla olevan painikkeen kautta omistajanvaihtoilmoitus. Liittymällä voi olla useampi asunto ja omistaja. Useamman asunnon kiinteistössä liittymän omistaja on yleensä taloyhtiö ja sopimuksen omistajanvaihdosta vastaa taloyhtiön edustaja. Jos kiinteistöllä ei ole taloyhtiötä, ilmoitathan omistajanvaihdon yhteydessä myös muut mahdolliset liittymän omistajat.

Sinun tulee vahvistaa olevasi liittymän omistaja sähköisellä allekirjoituksellasi. Saat sähköpostiisi myös käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näiden avulla voit kirjautua palveluumme ja tulostaa uuden liittymissopimuksen, kun olemme käsitelleet ilmoituksen. Mikäli liittymän siirrossa ilmenee epäselvyyksiä, sinun tulee toimittaa kauppakirja pyynnöstämme.

Tee omistajanvaihtoilmoitus

Omistajanvaihto