Uutinen / 13.10.2017

Käyttöönottotestejä Pitäjänmäen sähköasemalla 16.-17.10.

Parannamme sähköverkon luotettavuutta Pitäjänmäessä.

Teemme Pitäjänmäen sähköasemalla maanantain 16.10. ja tiistain 17.10. välisenä yönä klo 23.00–03.00 laitteiston käyttöönottotestejä. Testejä jatketaan tarpeen mukaan seuraavana yönä samaan kellonaikaan.

Varotoimenpiteistä huolimatta työ saattaa aiheuttaa hetkellisiä sähkökatkoksia seuraavilla alueilla: Pitäjänmäki, Munkkiniemi ja Haaga.

Vianhallintalaitteiston käyttöönoton jälkeen sähkönjakelukeskeytykset alueella vähenevät entisestään ja sähkön toimitusvarmuus tulee olemaan entistä parempi. Käyttöönottotestaukseen liittyy hallittu sähköverkon rasituskoe, jonka kunnossa olevan sähköverkon tulee kestää. Testin aikana on mahdollista, että vikatilanteessa joudutaan sähkö kytkemään hetkellisesti pois osasta edellä mainituilla alueilla. Testiajankohtina ylläpidetään kohotettua vianselvitysvalmiutta.

Mahdolliset sähkökatkot ovat hetkellisiä ja kytkemme sähköt päälle mahdollisimman pikaisesti. Asukkaiden ei tarvitse tehdä mitään erillisiä toimenpiteitä.

Pahoittelemme mahdollista häiriötä, mutta olemme tekemässä välttämätöntä hyvää. Testien jälkeen et toivottavasti kuule meistä mitään, ja silloin kaikki sujuu taas niin kuin pitääkin.

 

Päivitys 17.10.2017: Viime yön testit sujuivat hyvin ja ilman sähkökatkoksia asiakkaille. Testejä ei tarvitse jatkaa. Uusi vianhallintajärjestelmä on käytössä nyt Pitäjänmäen asemalla.