Yhteydenottopyyntö

Tämän lomakkeen kautta voit lähettää sähköverkkoa ja liittymiä koskevia tiedusteluja.

Helen Sähköverkko vastaa sähkönsiirrosta. Jos olet ostamassa sähköä, otathan yhteyttä sähköä myyviin yhtiöihin.

Ota yhteyttä

Tilaa sähköliittymä

Tilaamalla sähköliittymän kohteesi liitetään Helsingin alueella Helen Sähköverkon ylläpitämään jakeluverkkoon. Sähköliittymä tilataan sähköisen tilauspalvelumme kautta.

Tilaa sähköliittymä

Onko kysyttävää liittymäasioissa? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Tilaa sähköliittymä

Suureen teolliseen sähkönkäyttöön tarjoamme keskijännitteiseen jakeluverkkoon (10-20 kV) liitettyä sähköliittymää. Sähköliittymä tilataan sähköisen tilauspalvelumme kautta.

Tilaa sähköliittymä

Onko kysyttävää keskijännitteiseen sähköliittymään liittyvässä asiassa? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Tilaa liittymä

Kohteen varsinainen sähköliittymä rakennetaan useasti vasta kohteen valmistuttua. Kuitenkin rakentamisen aikana saatetaan tarvita sähköä. Rakentamisajaksi voidaan toimittaa tilapäinen sähköliittymä, joka mitoitetaan rakennusaikaisen sähkötehon tarpeen mukaan.

Tilapäinen liittymätilaus tehdään sähköisen tilauspalvelumme kautta.

Tilaa liittymä rakentamisen ajaksi

Onko kysyttävää tilapäiseen sähköliittymään liittyvässä asiassa? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Sähköistämme tapahtumasi

Meiltä voit vuokrata tapahtumasähkökeskuksia lyhytkestoisiin tapahtumiin.

Tapahtumiin voit tilata sähköliittymän sähköisen tilauspalvelumme kautta.

Tilaa sähköliittymä tapahtumaan

Onko kysyttävää tapahtuman sähköistämiseen liittyvässä asiassa? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Tilaa muutostyö

Sähköliittymiin liittyvät muutostyöt tilataan sähköisen asiointipalvelumme kautta. Muutostöitä ovat mm. sähköliittymän ja rakennusaikaisen sähköliittymän irtisanomiset ja purkutyöt, pienjänniteliittymien kytkennät ja katkaisut sekä yleisten alueiden kaapelisiirrot.

Tilaa muutostyö

Onko kysyttävää muutostöihin liittyen? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Oletko vaihtamassa sähköliittymän omistajaa?

Voit tehdä sen kätevästi sähköisen asiointipalvelumme kautta.

Ilmoita omistajan vaihdosta

Onko kysyttävää sähköliittymän omistajanvaihtoon liittyen? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Oletko harkitsemassa aurinkopaneelien asennusta tai muun pientuotannon hankintaa?

Pientuotannosta täytyy aina ilmoittaa meille ennen asennusta. Ilmoituksen voit tehdä tämän lomakkeen kautta. Varmistamme, että asennus on turvallinen sekä asentajalle, että muille sähkönkäyttäjille.

Voit tilata tästä myös hyvityslaskentapalvelun, jolloin taloyhtiön asukkaat saavat mahdollisuuden hyödyntää taloyhtiön omien aurinkopaneelien sähköä. Täytä tiedot energiayhteistöstä alla olevalle lomakkeelle.

Onko muuta kysyttävää pientuotantoon liittyen? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Haluatko ostaa sähköä?

Olemme sähköverkkoyhtiö ja meidän tehtävänämme on siirtää sähköä, ei myydä sitä. Sähkönoston voit kilpailuttaa. Sähkönmyyjien yhteystiedot löydät esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämästä sahkonhinta.fi -palvelusta.

Onko kysyttävää?

Onko sinulla kysyttävää liittymän teknisiin tietoihin liittyen, esim. sähköautojen latauspisteitä suunnitellessa? Voit kysyä meiltä maksutta liittymän sulakekoon, liittymän laskennallisen huipputehon sekä minimi- ja maksimitehot.

Mikäli olet asiakkaan edustaja, liitä mukaan liittymän omistajan valtuutus.

Mittarointi ja sinetöinti

Onko sinulla kysyttävää mittarointiin tai sähkömittarin sinetöintiin liittyen? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Huomioithan, että mikäli sulakekokoa on muutettu ja sen on toteuttanut sähköurakoitsija, tulee sähköurakoitsijan tilata sinetöinti Urakoitsija Onlinen kautta. Jos sinetti on poistettu esim. sulakkeiden tarkastusta varten, voi sen tilata tällä lomakkeella.

Alamittausratkaisu

Haluatko helpottaa kiinteistösi vuokralaisten sähkönkulutuksen hallinnointityötäsi. Selvitetään yhdessä sopiiko alamittausratkaisu kiinteistöllesi.

Onko muuta kysyttävää alamittauspalveluun liittyen? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

Kysyttävää verkkopalvelusta?

Onko sinulla kysyttävää sähkösopimuksen verkkopalvelusta ja niihin liittyvistä sopimuksista ja maksuista? Jätä yhteystietosi ja asiasi, niin otamme yhteyttä sinuun!

(esim. +358 40 1234 567)
18 numeroa
7 numeroa
(pdf, jpg tai png)