Uutinen / 15.3.2020

Helen Sähköverkko on varautunut sähkön toimittamiseen myös poikkeustilanteissa

Sähkön jakelu jatkuu Helsingissä normaalisti. Päivitämme jatkuvasti toimintaohjeitamme, joilla varmistamme häiriöttömän sähkön jakelun asiakkaillemme. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, Energiatorin asiakaspalvelupiste Sähkötalossa on toistaiseksi suljettu.

Tehtävänämme on varmistaa luotettava sähkön jakelu Helsingissä myös poikkeusoloissa. Olemme päivittäneet tartuntatautien toimintaohjeemme koronavirukseen liittyvillä toimenpiteillä. Sähkön jakelu ja mahdollisten vikatilanteiden korjaukset toimivat toistaiseksi normaalisti.
 
Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme ja sidosryhmiämme ottamaan käyttöön tartuntoja estäviä käytäntöjä. Tämän vuoksi myös kaikki vierailut Helen Sähköverkon tiloihin on peruttu tulevilta viikoilta. Energiatorin asiakaspalvelupiste Kampin Sähkötalossa on toistaiseksi suljettu, meidät tavoittaa kuitenkin normaalisti verkossa ja puhelimitse.
 
Osana yhteiskunnan sujuvaa toiminnan jatkumista olemme varautuneet koronaepidemiaan ja sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme luotettavan sähkön jakelun siitä huolimatta.