Uutinen / 14.6.2021

Despro Engineering on valittu Helen Sähköverkon rakennuttajakonsultiksi

Despro on voittanut Helen Sähköverkon kilpailutuksen sähköverkon rakentamistöiden valvontapalveluista. Sopimus on kolmivuotinen ja se sisältää kahden vuoden optiokauden

Sähköverkon rakentamistöiden valvontapalvelut käynnistyvät 1.7.2021 mennessä ja sisältävät rakentamistöiden valvontaa pien-, keski- ja suurjänniteverkon kohteissa sekä muita asiantuntijapalveluita.

”Sähköverkon rakennuttamisen asiantuntijapalveluissa asiakkaiden odotukset ovat korkealla ja sitä myöten laatuvaatimukset asetettu erittäin tiukoiksi. Olemme tehneet systemaattisesti työtä ammattitaidon ja laadun kehittämiseksi useita vuosia. Erityisesti mieltä lämmittää, että Despro pärjäsi myös laatuvertailussa hyvin”, toteaa toimitusjohtaja Antti Savolainen.

”Helsingissä on Euroopan luotettavin sähköverkko: Viime vuonna sähköt olivat pois helsinkiläiseltä vain 1,2 minuuttia. Laadukas rakentamisen valvonta on tärkeä osa kokonaisuutta. Sillä varmistetaan, että työmaamme ovat turvallisia ja asiakkaat saavat luotettavaa sähkönsiirtoa jatkossakin.”, toteaa investointipäällikkö Petteri Nieminen Helen Sähköverkolta.