Uutinen / 24.4.2018

Käyttöönottotestejä Vuosaaren sähköasemalla 25.-26.4.

Parannamme sähköverkon luotettavuutta Vuosaaressa.

Teemme Vuosaaren sähköasemalla keskiviikon 25.4. ja torstain 26.4. välisenä yönä klo 23.00–03.00 laitteiston käyttöönottotestejä. Testejä jatketaan tarpeen mukaan seuraavana yönä samaan kellonaikaan.

Varotoimenpiteistä huolimatta työ saattaa aiheuttaa hetkellisiä sähkökatkoksia seuraavilla alueilla: Vuosaari, Mellunkylä ja Vartiokylä.

Vianhallintalaitteiston käyttöönoton jälkeen sähkönjakelukeskeytykset alueella vähenevät entisestään ja sähkön toimitusvarmuus tulee olemaan entistä parempi. Käyttöönottotestaukseen liittyy hallittu sähköverkon rasituskoe, jonka kunnossa olevan sähköverkon tulee kestää. Testin aikana on mahdollista, että vikatilanteessa joudutaan sähkö kytkemään hetkellisesti pois osasta edellä mainituilla alueilla. Testiajankohtina ylläpidetään kohotettua vianselvitysvalmiutta.

Mahdolliset sähkökatkot ovat hetkellisiä ja kytkemme sähköt päälle mahdollisimman pikaisesti. Asukkaiden ei tarvitse tehdä mitään erillisiä toimenpiteitä.

Pahoittelemme mahdollista häiriötä, mutta olemme tekemässä välttämätöntä hyvää. Testien jälkeen et toivottavasti kuule meistä mitään, ja silloin kaikki sujuu taas niin kuin pitääkin.