Uutinen / 25.9.2018

Sörnäisissä poikkeusjärjestelyjä liikenteessä syyskuussa

Helsingissä Sörnäisten rantatiellä ja Hämeentiellä tehdään syyskuussa asfaltointitöitä, joiden takia liikenteessä on poikkeusjärjestelyjä. Töitä tehdään pääasiassa ruuhka-ajan ulkopuolella, klo 9-15.

Sörnäisten rantatiellä työt alkavat tiistaina 25.9. klo 9 ja tavoitteena on saada kaikki asfaltoinnit tehtyä saman päivän aikana klo 15 mennessä. Töitä jatketaan tarpeen mukaan klo 15 jälkeen pienemmän ruuhkasuunnan kaistoilla.

Hämeentiellä asfaltointityön valmisteluja tehdään tänään tiistaina klo 9-15. Hämeentien asfaltointi tehdään myöhempänä ajankohtana ja tällöin Hämeentiellä tehdään poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen ruuhka-ajan ulkopuolella.

Helen Sähköverkko parantaa sähköverkkoa Sörnäisten alueella. Kesän aikana uutta sähköverkkoa on kaivettu maan alle ja alueella on ollut paljon työmaasta johtuvia kaivantoja. Työmaa-alue on poikkeuksellisen laaja kattaen Hämeentien, Vilhovuorenkadun ja jatkuen aina Sörnäisten rantatielle asti. Nyt tehtävät asfaltointityöt ovat työmaa-alueen viimeistelyä.

Pahoittelemme liikennejärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.