Tule töihin

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Olemme osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme ja yhdistetään voimat! Käy katsomassa avoimia työpaikkoja Helen.fi rekrytointisivulla.

Katso avoimia työpaikkojamme

Sähköverkon tehtävä

Meidän tehtävämme on siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Eikä pelkästään siirtää sitä, vaan varmistaa että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa.

Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri.

Tutustu meihin

 

Töissä Helen Sähköverkossa

Helsingissä on reilu 7500 sähkökaappia joista 560 on vuosien varrella saaneet katukuvaa koristavan teoksen. Taidekaappeja ovat maalanneet niin päiväkotiryhmät kuin eläkeläisetkin. Lue kehityspäällikkömme Minna Paavolan uratarina kuinka maalausprojektit ovat saaneet alkunsa.

Sähkökaappimaalauksia Helsingissä tehty jo 20 vuotta

Minkälaista on työskennellä suomenkielisessä ympäristössä ilman suomenkielen taitoa? Lue ulkomaalaisen kesätyöntekijämme tarina.

First day is the toughest

Helen Sähköverkko on Helsingin välttämätön hyvä