Oma Sähköverkko-onlinetjänsten betjänar dig 24/7

I Oma Sähköverkko-onlinetjänsten hittar du information om fastighetens elanslutning vid den tidpunkt som passar dig bäst. Gratistjänsten ger dig en överblick över fastighetens elanslutning och anslutningskapacitet. Tjänsten är tillgänglig via webbläsare.

Registrera dig som företags- eller husbolagskundLogga in

Med hjälp av gratistjänsten sköter du fastighetens elanslutningsärenden när det passar dig

oma-sahkoverkko-digipalvelu_524x308.png

Oma Sähköverkko är en onlinetjänst för disponenter och husbolagens styrelser som samlar information om fastighetens elanslutning på ett ställe. Gratistjänsten möjliggör hantering av fastighetens elanslutning online 24/7 och ger en överblick över anslutningskapaciteten och elöverföringen i form av tydliga förbrukningsgrafer.

Den information som tillhandahålls av tjänsten påskyndar till exempel projektplaneringen av laddningssystem för elbilar, solkraftssystem och uppvärmningslösningar. Förbrukningsuppgifterna för elanslutningen kan laddas ner från tjänsten och skickas till entreprenörer.

Tjänsten är tillgänglig för Helen Elnäts kunder.

Bekymmerfri ärendehantering av fastighetens elanslutning

omasahkoverkko_sahkonsiirto.png

Smidigare delning av information om fastighetens elanslutning till entreprenörer

Du kan när som helst ladda ner förbrukningsuppgifterna för elanslutningen från tjänsten och skicka aktuell information till entreprenörer.

omasahkoverkko_liittymakapasiteetti.png

Aktuell information om fastighetens anslutningskapacitet lätt tillgänglig

Det är enkelt att kontrollera den tillgängliga anslutningskapaciteten för befintlig infrastruktur, vilket påskyndar projektplaneringen av laddningssystem för elbilar, solkraftssystem och uppvärmningslösningar.

omasahkoverkko_laskut.png

Oma Sähköverkko-onlinetjänsten betjänar dig 24/7

Sköt fastighetens elanslutningsärenden smidig via en tjänst vid den tidpunkt som passar dig bäst. I tjänsten hittar du avtalet om nättjänster, fakturor, anvisningar för ärendehantering och kontaktuppgifter till kundtjänsten.

Det är enkelt att registrera sig och logga in i Oma Sähköverkko-onlinetjänsten

  1. Om du är en ny användare av Helen-koncernens onlinetjänster, vänligen registrera dig här. Första gången du registrerar dig och loggar in ska du identifiera dig med dina bankkoder, din e-postadress samt fastighetens kundnummer och förbrukningsplatsens nummer, vilka du hittar på fakturan.
  2. Om du redan använder Helen-koncernens onlinetjänster, som Oma Helen eller Yritys Helen, vänligen logga in här.
  3. Oma Sähköverkko-tjänsten är klar för användning!

Anvisningar för registrering och inloggning

Du kan använda samma inloggningskoder i alla Helen-koncernens online-tjänster och det kan finnas bara ett konto per personbeteckning. Om du är registrerad som användare i Oma Helen eller Yritys Helen kan du enkelt flytta inom tjänsten till Oma Sähköverkko-onlinetjänsten medan du är inloggad i din webbläsare.

Vänligen observera att Oma Sähköverkko-onlinetjänst är avsedd för Helen Elnäts kunder, så den fastighet eller lägenhet vars uppgifter du vill kontrollera måste ligga inom Helen Elnäts verksamhetsområde.

Använd piltangenterna för att ändra frågan. Du kan öppna och stänga svar med mellanslagstangenten.
  1. Registrera dig för Helen-koncernens onlinetjänster här. Du behöver dina bankkoder och en giltig e-postadress för att registrera dig.
  2. För att lägga till husbolagets eller företagets uppgifter i tjänsten behöver du kundnumret och förbrukningsplatsens nummer som finns på fakturan.

Vid behov hittar du närmare anvisningar här.

  1. Logga in i tjänsten här.
  2. Om du inte ser det företag eller husbolag vars uppgifter du vill kontrollera kan du lägga till uppgifterna direkt via denna länk . För att lägga till uppgifterna behöver du kundnumret för den fastighet du vill kontrollera samt förbrukningsplatsens nummer, som finns på fakturan.

Vid behov hittar du närmare anvisningar här.

Det kan du! Oma Sähköverkko-onlinetjänsten är tillgänglig även för privatkunder om fastigheten ligger inom Helen Elnäts verksamhetsområde.

  1. Om du inte har registrerat dig i Helen-koncernens onlinetjänster, till exempel som användare i Oma Helen, vänligen registrera dig här. Du behöver dina bankkoder och en giltig e-postadress för att registrera dig för första gången.
  2. Om du redan är användare av Helen-koncernens onlinetjänster, till exempel Oma Helen, kan du logga in här.

Vid behov hittar du närmare anvisningar här.