Sähköverkon kehitys

Helen Sähköverkko Oy:llä on yhteiskunnallinen vastuu siirtää sähköä ja liittää asiakkaita jakeluverkkoon Helsingissä. Väkiluvun kasvu, vilkas rakentaminen ja energiatehokkuuden parantaminen ovat vaikuttaneet merkittävästi sähkön käytön kehitykseen pääkaupungissa.  

Tutustu ja kommentoi sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaa

Sähköverkon kehittämissuunnitelmassa kerromme kuinka kehitämme sähköverkkoa seuraavan 10 vuoden aikana. Kehitämme sähkönjakeluverkkoa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja kutsumme kaikki mukaan kommentoimaan suunnitelmaa. 

Tutustu sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaan 

Utveclingsplan för eldistributinsnätet på svenska

Kommentoi sähkönjakeluverkon kehittämissuunnitelmaa

Voit jättää palautetta 29.4.-31.5.2022 välisenä aikana. 

Vastaaminen vie aikaa noin 10-20 minuuttia. Arvomme vastaajien kesken arvomme yhden Applen iPadin ja 10 kpl 50 € superlahjakortteja.

Lue arvonnan säännöt

Tervetuloa mukaan kehittämään sähkönjakeluverkkoa! 

Muuttuva toimintaympäristö

Helen Sähköverkko Oy:n toimintaympäristöön vaikuttavat Helsingin kehittyminen, rakennuskannan tiivistyminen ja ilmastonmuutoksen torjuminen. 

Verkon kehittäminen

Helsingin sähköverkko on rakennettu suurkaupungin vaatimusten mukaisesti. Sähköverkon kehittämisessä huomioidaan pääkaupungin ominaispiirteet.  

Pitkän tähtäimen suunnitelma

Helen Sähköverkko Oy suunnittelee 450 M€ edestä investointeja vuosille 2022-2031. Investoinnit omalta osaltaan mahdollistavat kaupungin kehittymisen, uusien asuinalueiden rakentumisen ja energiamurroksen. 

Kehityshankkeet

Tutustu merkittävimpiin kehityshankkeisiimme.