Hae Helen Sähkönverkon uutisia

Uutinen

Sähköverkkoa kehitetään asiakkaiden kanssa

Helen Sähköverkko Oy on julkaissut jakeluverkon kehittämissuunnitelman 2022. Asiakkailla on mahdollisuus kommentoida kehittämissuunnitelmaa toukokuun ajan. Tämä on ensimmäinen kerta Helen Sähköverkolla, kun asiakkailla on mahdollisuus osallistua

11.05.2022

Ilmoitus datahubin tuomista muutoksista tietosuojaselosteeseen

Olemme päivittäneet tietosuojaselostettamme. Jatkossa sähkömarkkinoiden tietojenvaihto tapahtuu sähkömarkkinoiden keskitetyn tiedonvaihdon yksikön eli datahubin kautta. Tiedonvaihtotavan muutos ei vaikuta käsiteltäviin tietoihin ja jatkossakin

28.01.2022

Uusi sähkönkulutuksen raportointipalvelu Oma Helen

Paljonko omassa kodissa kului sähköä viime kuussa tai vastaavana ajankohtana viime vuonna? Se on helppo tarkistaa verkkoyhtiön tarjoamasta raportointipalvelusta. Helen Sähköverkon uusi raportointipalvelu kertoo kodin kulutuksen ja sieltä voi

01.12.2021

Tiedote Fi-Nergyn asiakkaille

Fi-Nergy Voima Oy:n toiminta Suomessa on päättynyt ja sähkön toimituksesta kyseisen yhtiön asiakkaille vastaa tilapäisesti paikallinen verkkoyhtiö Helen Sähköverkko korkeintaan sähkömarkkinalain edellyttämän kolmen viikon ajan.

15.06.2021

Sähkökatko Herttoniemessä

Helsingin Herttoniemessä alkoi klo 10:04 sähkökatko, joka koski laajimmillaan noin 20 000 asiakasta. Helsingin alueen sähköverkossa vastaavat häiriöt ovat erittäin harvinaisia.

18.02.2021

Aurinkoisia uutisia pientuottajille Helsingissä - tuntikohtainen netotus käyttöön

Helsingissä on yli 650 aurinkosähkön tuottajaa ja aurinkoisena kesäpäivänä 2-3 % koko Helsingin sähkönkäytöstä voidaan tuottaa auringolla. Helsingissä toimiva jakeluverkkoyhtiö Helen Sähköverkko on uudistanut pientuottajien mittaustiedon käsittelyä.

29.01.2021

Helsinkiläiset nauttivat Euroopan luotettavimmasta energian jakelusta

Sähköverkkojen luotettavuus on Helsingissä ennätystasolla. Viime vuonna sähköt olivat pois keskimäärin 1,2 minuuttia per helsinkiläinen. Erinomainen luotettavuuslukema on Euroopan ennätys. Siirtoverkkojen pitkäjänteinen kehittäminen tuo tulosta.  

14.01.2021

Lintuesteet

Kalasataman edustalla Isoisänsillan kupeessa on tällä viikolla näkynyt sähköverkon asentajia melkoisella näköalapaikalla, parinkymmenen metrin korkeudessa meren päällä. Alueella olevaan suurjännitteiseen voimajohtoon asennettiin heijastavia

10.11.2020

Loissähkön hinnan muutos

Helen Sähköverkko uudistaa sähkönsiirron hinnoittelua keskijännitteiseen jakeluverkkoon liittyvien asiakkaiden osalta. Loissähkön kulutusmaksu poistuu keskijännitetehosiirto-tuotteesta.

20.10.2020

myrskytuulet

Aila-myrskyn tuomat tuulenpuuskat eivät ole Helsingin maanalaiselle sähköverkolle merkittävä uhka. Myrskyjen tuomat rankkasateet ja mahdollinen merenpinnan nousu on kuitenkin riski, joka voi aiheuttaaa sähkökatkoja.

17.09.2020